FAQs

FAQ

Do you have a question? You're in the right place. We created this section to provide you with quick and easy help

S poklon karticom nećete pogriješiti. Možete kupiti poklon karticu od 200, 300, 500 i 1000kn.

Naranjo da Vam odgovaraju! Naši su proizvodi savršeno stvoreni za nošenje poslije operacije, bilo da se radi o jednostranoj ili obostranoj mastektomiji, lumpektomiji... Džepići su postavljeni s obadvije strane tako da umetkom silikonske proteze postižete jednakost i simetriju.

Iz galerije proizvoda odaberite željeni proizvod,model, boju i veličinu (ako trebate pomoć pri odabiru veličine pogledajte našu tablicu veličina). Dodajte proizvod u košaricu. Kada završite s kupnjom kliknite na “Košaricu” (ikonu u gornjem desnom kutu). Provjerite sve detalje odabranih proizvoda (količinu, boju, veličinu, model...), a zatim nastavite s kupnjom. Unesite svoje podatkeza dostavu, te način i podatke o plaćanju. Provjerite jesu li uneseni podaci točni i potvrdite narudžbu.

Cijena dostave za Republiku Hrvatsku je 35 kn. Cijena dostave besplatna je u domaćem prometu za narudžbe iznad 450 kn. Šaljemo u inozemstvo.

  • Jednokratne kreditne kartice
  • Kreditnom karticom na rate
  • Bankovnim transferom
  • Prilikom isporuke
  • KeksPay
  • PayPal
  • Kriptovalutama

Prilikom kupovine na www.aryaintimates.com moguće je obročno plaćanje kreditnim karticama.

Uvijek možete plaćati u ratama sa svojom kreditnom karticom.

Ne morate se registrirati prilikom kupnje, ali ukoliko se registrirate, možete pratiti sve svoje dosadašnje narudžbe, kreirati listu želja, možete spremiti sve svoje podatke za plaćanje i dostavu kako bi Vaša iduća kupnja bila brža te primati naš newsletter sa najnovijim ponudama i pogodnostima.

Dodatni troškovi i carina mogući su sukladno odredbama zemlje iz koje naručujete odnosno adrese zemlje u koju se narudžba šalje. Sve dodatne troškove proizašle ovim putem snosi kupac. Carinski i drugi troškovi variraju od države do države, za više informacija kontaktirajte Vaš lokalni carinski ured.

Naravno! Javite nam se na e-mail customer@aryaintimates.com ili telefonom na 092.4076455 od ponedjeljka do petka 9:00-15:00, te ćemo Vam objasiti postupak zamjene ili povrata.

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte o našim promocijama, popustima, savjetima.